Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului Dubăsari a adus un omagiu veteranilor celui de-al II-lea Război Mondial
Conducerea raionului Dubăsari a adus un omagiu veteranilor celui de-al II-lea Război Mondial

Astăzi, 9 mai se împlinesc 75 de ani de la dobândirea Victoriei asupra fascismului în Cel de-al II-lea Război Mondial din anii 1941-1945.
Tradițional, în această zi, în localitățile din raion erau organizate diferite măsuri de cinstire a Neamului, Patriei și eroilor care ne-au dăruit Pacea. Anul acesta, în legătură cu situația epidemiologică din țară, au fost anulate organizarea măsurilor și manifestațiilor ample pentru siguranța cetățenilor.
Pentru comemorarea ostașilor căzuți pe câmpurile de luptă, și aniversării a 75-a de la Marea Victorie, Conducerea raionului Dubăsari, în persoana Președintelui raionului dl Grigore Filipov și a Vicepreședintelui raionului dl Sergiu Grigoriev, au mers la Monumentele eroilor căzuți în cel de-al II-lea Război Mondial din localitățile Doroțcaia, unde îl regăsim pe unicul veteran viu din raionul Dubăsari dl Iosif Terentiev și în satul Coșnița, centrul administrativ al raionului Dubăsari, unde au depus flori.
Veșnica pomenire a eroilor căzuți la datorie și sănătate acelor veterani, care astăzi sunt istorii vii a evenimentelor petrecute în lume acum 75 ani.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Conducerea raionului Dubăsari a adus un omagiu veteranilor celui de-al II-lea Război Mondial - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta